utsikt hampna s


Hampnäs Gymnasium söker lärare

Vi söker lärare för undervisning på Hampnäs gymnasium med behörighet i matematik i kombination med något/några av ämnena Tk/Fy/Ke med start höstterminen 2023.

Hampnäs gymnasium är ett resurgymnasium för elever med neuropsykiatriska funktionshinder. På Hampnäs gymnasium finns samhällsvetenskaps-, teknik-, estet-, restaurang&livsmedels-, hotell&turism- samt VVS&fastighetsprogram med internatboende som ligger i anslutning till skolan.

Vi söker dig som har lärarlegitimation.

På våra skolor kommer du som lärare att ansvara för undervisningen i mindre grupper. Att tydliggöra och individanpassa utbildningen är din främsta uppgift, du får också tid med eleverna och på så vis möjlighet att skapa en god arbetsmiljö där eleverna i hög utsträckning lyckas! Vi söker dig som har förmåga att lyfta fram det positiva hos eleven och som vill utveckla dina kunskaper inom KBT, motiverande samtal och neuropsykiatri.

Varmt välkommen med din ansökan till eric.mattsson@impius.se

För mer information kontakta rektor Eric Mattsson på tfn. 0660-273807.

Bäckagårdens HVB söker personal

Vi kommer att tillsätta flera tjänster löpande och vi ser gärna att du kommer in med din ansökan till oss snarast.

Bäckagårdens HVB-hem grundades 2006 och ligger i Domsjö, strax utanför Örnsköldsvik. HVB-hemmet har tolv platser och är vackert beläget vid havet med närhet till badstrand och promenadstråk. Verksamheten vänder sig till ungdomar i åldern 13–21 år med neuropsykiatriska funktionshinder som behöver stöd och behandling för att hantera sin skolgång och sin vardag. Ungdomarna bor i en hemlik och familjär miljö.

Vi söker dig som är engagerad, kompetent och välvillig. Du har en ambition att göra skillnad och att göra livet bättre både för dessa personer som bor på Bäckagården, samt de anhöriga som finns i ungdomarnas liv.

Du arbetar kväll, natt och helg i en liten och trygg arbetsgrupp.

Impius Bäckagården lägger stor vikt vid utbildning/fortbildning och vi förutsätter att ditt engagemang bidrar till en utveckling av verksamheten. Vi utökar och förstärker vår verksamhet. Du behöver inte ha någon utbildning inom neuropsykiatri men vi ser gärna att du tycker om människor mer än din yrkesroll och att du har ett genuint engagemang för människor och deras beteenden.

Du som tror dig matcha dessa krav är varmt välkommen med din ansökan. Var vänlig och sök endast tjänsten om du har adekvat utbildning, dvs minst två års eftergymnasial utbildning inom vård och omsorg, socialt arbete eller pedagogik.

Varmt välkommen med din ansökan till pernilla.park@impius.se

För mer information kontakta föreståndare Pernilla Park på tfn. 0660-273813.

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av människor som vill arbeta hos oss. Välkommen att göra en spontanansökan till oss.

Skicka gärna in Din spontanansökan till ewa@impius.se